Loading
Telefoon :
010-460 40 48 | b.g.g. 0640-87 78 65
Adres :
Secretariaat: Landstraat 53, 3131 CE Vlaardingen

We believe that every project existing in expression and is a result of an idea and every idea has a cause.

Vlaardingse Nieuwe

Kom ook 19 augustus, Meld je aan!

Museum Vlaardingen presenteert Vlaardingse Nieuwe. Deze tentoonstelling van nieuwe kunstenaars die in Vlaardingen werkzaam zijn of kunstenaars die de afgelopen jaren nog weinig aandacht hebben gekregen, blijkt een groot succes. Om nog meer mensen de mogelijkheid te geven de interessante kunst-uitingen te zien en ervaren, is de sluitingsdatum verlengd naar 27 augustus 2023. Dit jaar is werk te zien van Kevin Langedijk, Lex te Loo, Katia Solodka en Conrad van Tiggelen. De kunstenaars zeggen: Kunst is een bron voor innovatie. De stuwende kracht van creatie zorgt voor nieuwe denkbeelden en andere oplossingen. Laat u verrassen door de werken en raak geïnspireerd. Het kan, t/m 27 augustus!

De Kunstenaars ontmoeten?

Voor de Vlaardingse kunstenaarswereld en alle anderen die in kunst zijn geïnteresseerd, bestaat de mogelijkheid tot een Meet & Greet. Deze wordt gehouden op zaterdag 19 augustus van 15.00 - 17.00 uur. Er is dan tevens een lezing van Zhanhong Liao*. U kunt zich hier voor opgeven bij het Museum Vlaardingen, telefoon. 010-4348722 of e-mail info@museumvlaardingen.nl

Zhanhong Liao*

Voor de Meet & Greet van 19 augustus is gekozen voor een lezing van Zhanhong Liao. Zij is een voorbeeld voor veel kunstenaars. Zhanhong is geboren in Guangzhou in China en heeft gewoond in London, Manchester en New York. Sinds 1996 is zij neergestreken in Vlaardingen en heeft zich in korte tijd succesvol gemaakt in de regio. Ze heeft vele exposities gehad in binnen- en

our values

buitenland. Kortom een kunstenaar met een succesvol verleden en moeite waard om voor kunstenaars eens aan het woord te laten om als inspiratie, voorbeeld uit te zetten naar het Vlaardingse kunstenaarsveld. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor de aanwezigen (kunstenaars en kunst geïnteresseerden) om de tentoonstelling "Het Land van Belofte" nog te bekijken.

Meet & Greet

Voor de Meet & Greet van 19 augustus is gekozen voor een lezing van Zhanhong Liao. Zij is een voorbeeld voor veel kunstenaars. Zhanhong is geboren in Guangzhou in China en heeft gewoond in London, Manchester en New York.

>
De Kunstenaars ontmoeten?

Deze wordt gehouden op
zaterdag 19 augustus van 15.00 - 17.00 uur.

3
Meld je aan!

opgeven bij het Museum Vlaardingen, telefoon. 010-4348722 of e-mail info@museumvlaardingen.nl

let's talk

Contact us .